Informatie covid-19

Driebergen Hoortechniek is weer geopend.

 

We hebben onze praktijk zo aangepast dat wij u op een goede en veilige manier van dienst te kunnen zijn én voldoende afstand kunnen houden. Toch zullen er wel een aantal dingen anders zijn.

 

Enkel op afspraak

Zoals u van ons gewend bent, werken wij enkel op afspraak. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op 06-29109015. Het is weer mogelijk om een afspraak te maken voor het doen van een hoortest, het starten van een proef of een aanpassing van uw hoortoestelinstellingen. Wij hanteren de voorzorgsmaatregelen die wordt geadviseerd door het RIVM.

 

Veiligheidsmaatregelen

U en onze gezondheid en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. Alleen samen kunnen we zorgen voor een verantwoorde en veilige omgeving. Daarom vragen wij u met onderstaande rekening te houden;

  • Kom alleen, helaas is het nu niet mogelijk om samen naar een afspraak te komen
  • Blijf thuis als u of één van uw huisgenoten verkoudheidsklachten, benauwdheid en/ of verhoging heeft. Bel dan onze afspraak af.
  • Kom op de exact afgesproken tijd om bezetting in de algemene wachtruimte zo laag mogelijk te houden. Bent u eerder, wacht dan indien mogelijk even in uw auto.

 

Storingen brievenbus

Heeft u storing aan uw toestel, dan kunt u ons bellen. Wij vragen u dan uw toestel in een gesloten envelop met naam en adres in onze brievenbus af te leveren. Wij zullen dan het toestel zo spoedig mogelijk repareren.

 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat deze manier van werken een langere wachttijd zou kunnen geven. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Indien u vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

 

Cor en Hanneke Driebergen
Driebergen Hoortechniek

Praktijk1
Praktijk2
Praktijk3