Hoortest

driebergen hoortechniek voor professioneel advies bij slechthorendheid, hoortoestellen, tinnitus en oorsuizen

Horen én verstaan

 

 

U wilt er op kunnen vertrouwen dat u alles niet alleen goed hoort, maar ook goed verstaat.

 

Bij  Driebergen Hoortechniek kunt u uw gehoor laten testen. Dat doen we professioneel, zodat u precies weet hoe het met uw gehoor is gesteld. En mocht het wat minder zijn: wij geven u onafhankelijk advies. Omdat verstaan belangrijk is.

Hoortest

afspraak maken
06 29 10 90 15

Direct bellen

Hoortest

Bij Driebergen Hoortechniek krijgt u een uitgebreid en professioneel gehooronderzoek. Wij werken met de nieuwste technieken. Een gehooronderzoek bestaat uit:

  • Otoscopie. Hierbij maken we een beeldopname van het trommelvlies van uw beide oren. Dit onderzoek laat de gezondheid van uw oor zien.
  • Tympanometrie. Door middel van lucht meten wij de bewegelijkheid van het middenoorsysteem. Hierdoor kunnen we het functioneren van het trommelvlies in kaart brengen.
  • Een hoortest met “piepjes”.
  • Een spraaktest, want het gaat niet alleen om horen, maar ook om goed kunnen verstaan. Het testresultaat laat zien hoe goed u in staat bent de verschillende woorden van elkaar te onderscheiden.

 

U weet dan zeker hoe het met uw gehoor is gesteld. En als daar niets mee aan de hand is, dan is dat fijn om te weten. Blijkt uit de hoortest dat uw gehoor verminderd is, dan bespreekt Driebergen Hoortechniek met u wat u wilt en welke mogelijkheden er zijn.

Hoor het goed

 

U doet uzelf en uw omgeving te kort als u minder goed hoort.

U krijgt minder goed mee wat er gezegd wordt, u moet zich inspannen om het gesprek te volgen en aan het eind van de dag bent u vermoeid. Mogelijk heeft u zelfs het idee dat men over u praat of dat u buitengesloten wordt. Verjaardagen zijn geen feest meer door het rumoer dat u ervaart. Als u dit ervaart is het tijd om een hoortest te doen.

 

U hoeft niet meteen hoortoestellen te dragen:

kom eerst vrijblijvend en gratis een hoortest doen.

afspraak maken