Hoortoestellen

driebergen hoortechniek voor professioneel advies bij slechthorendheid, hoortoestellen, tinnitus en oorsuizen

Hoortoestellen

 

 

Hoortoestellen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze zijn niet meer te vergelijken met de hoorapparaten van weleer. Ze zijn klein, mooi ontworpen, vaak zelfs waterdicht.

 

In hoofdlijnen zijn er de volgende typen hoortoestellen te onderscheiden:

  • hoortoestellen die achter het oor gedragen worden
  • hoortoestellen die in het het oor gedragen worden
  • hoortoestellen die volledig in het oor gedragen worden

Vrijblijvend

afspraak maken
06 29 10 90 15

Direct bellen

Driebergen Hoortechniek levert hoortoestellen in het midden en het hoog segment van diverse merken. Wij geloven dat we met de nieuwste technologie het verschil kunnen maken. Deze systemen beschikken over spraakherkenning, windruis- en lawaaionderdrukking en binaurale samenwerking. Dit betekent dat we het richting horen kunnen herstellen. Dit is essentieel voor spraakverstaan in gezelschap.

 

Bij  Driebergen Hoortechniek kunt u zich uitgebreid laten informeren. Wij helpen u graag verder om tot een passende oplossing te komen. Omdat verstaan belangrijk is.

Persoonlijk

 

• Afhankelijk van het persoonlijk behandelplan stellen we de wensen samen waaraan het hoortoestel moet voldoen (draagcomfort, leefomstandigheid)

• Activiteiten in u leven bepalen wat nodig is (kerkgang, theaterbezoek, veel sociale contacten, fietsen, vergaderen, bluetooth telefoneren en tv kijken)

• Second opinion; Heeft u hoortoestellen, maar bent u niet tevreden? Hoort u het wel, maar verstaat u het nog steeds niet? Bij Driebergen Hoortechniek kunt u terecht voor een second opinion. Wij helpen u graag verder om tot een passende oplossing te komen. Omdat verstaan belangrijk is.