over Driebergen Hoortechniek

driebergen hoortechniek voor professioneel advies bij slechthorendheid, hoortoestellen, tinnitus en oorsuizen

Over Driebergen Hoortechniek

 

De audicien van Driebergen Hoortechniek begeleidt mensen met een hoorprobleem zeer vakkundig.

Horen wordt door velen gezien als het belangrijkste contact met de wereld om ons heen. Als dit contact verstoord is, zullen we informatie op andere manieren moeten zoeken. Dit doen we vaak visueel: goed opletten en rondkijken. Dit geeft onrust en zorgt voor vermoeidheid.

Vrijblijvend

afspraak maken
06 29 10 90 15

Direct bellen

Driebergen Hoortechniek

• kijkt naar de mens en niet alleen naar het gehoorverlies

• behandelt volgens persoonlijk en op maat gemaakt plan

• werkt alleen met goed doordacht ontworpen producten

• past deze producten weloverwogen toe

• helpt onbegrepen slechthorendheid te begrijpen

driebergen hoortechniek

Horen

Horen en verstaan zijn twee. Horen is het waarnemen van geluid en verstaan is het begrijpen van de waargenomen informatie. Het is een enorme prestatie om te verstaan met een gehoorverlies. Iedereen ervaart geluid op een andere manier.  Dit maakt horen en verstaan zo persoonlijk.

 

Driebergen Hoortechniek weet dit en kan met jarenlange ervaring, gedegen opleiding en de beste apparatuur uitstekend individuele hoorzorg bieden.

Verstaan

Verstaan lijkt als we goed kunnen horen bijna vanzelf te gaan. Maar ook goedhorenden merken dat er situaties zijn waarin verstaan moeilijk is. We gaan dan de stukken die we niet goed kunnen verstaan invullen met wat we denken dat er gezegd is.

 

Voor mensen met een verminderd gehoor wordt het een hele kunst om goed te verstaan. Vaak ongemerkt. Maar aan het eind van de dag zal iemand die minder goed hoort en daarmee minder verstaat merken dat de energie op is. Of de omgeving geeft het voorzichtig aan dat het gehoor misschien wat minder is…

 

Bij Driebergen Hoortechniek kunt u terecht met uw vragen en zorgen over het gehoor en treft u een luisterend oor.

driebergen hoortechniek

Driebergen Hoortechniek

laat u weer deelnemen aan uw eigen leven

Ervaar dat het beter kan

Stel u voor: een zeiler op een mooi zeiljacht. Het weer is goed en de omgeving is prachtig. Maar ongemerkt verandert de wind. Het gevolg is dat het zeilen minder gaat, misschien komt de boot zelfs stil te liggen. De zeiler komt in de problemen en weet niet meer wat te doen.

 

Natuurlijk gaat iemand niet zomaar zeilen: je moet wel weten wat je doet. Je moet weten hoe het zeil getrimd moet worden om de boot te laten doen wat je wil. Pas dan kun je een mooie zeiltocht maken en genieten.

 

Natuurlijk gaat u alleen met een ervaren en betrouwbare audicien in zee, die weet hoe hoortoestellen moeten worden aangepast en ingesteld!

Ervaren en gedreven

Driebergen Hoortechniek weet als geen ander hoe belangrijk een goed gehoor is en wat er bij komt kijken om tot een zo optimaal mogelijk gehoor te komen.

 

De audicien en oprichter van Driebergen Hoortechniek, Cor Driebergen, vertelt:

Ik ben afhankelijk van het oor, de techniek, de hersenen en ben enorm gemotiveerd om het beste er uit te halen!

 

Deze instelling heeft geleid tot:

  • geloof in verbetering
  • geloof in anders denken
  • geloof in het kunnen maken van het verschil