Vergoedingen hoortoestellen

driebergen hoortechniek voor professioneel advies bij slechthorendheid, hoortoestellen, tinnitus en oorsuizen

Vergoedingen hoortoestellen

 

 

Hoortoestellen worden in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Bij  Driebergen Hoortechniek kunt u zich uitgebreid laten informeren. Wij helpen u graag verder om tot een passende oplossing te komen. Omdat verstaan belangrijk is.

Klik om een afspraak te maken.

afspraak maken
06 29 10 90 15

Klik om direct te bellen.

 

Vergoedingen

Driebergen Hoortechniek is aangesloten bij Hoorprofs en daarmee hebben wij bij elke zorgverzekeraar afspraken. De vergoeding bedraagt 75% van de maximale vergoeding bij een basisverzekering en meer als u aanvullend bent verzekerd. Uw exacte vergoeding kunnen wij voor u nagaan. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Het voordeel is dat u bij Driebergen Hoortechniek zelf kunt kiezen welk merk en type hoortoestel u wilt dragen en niet gebonden bent aan voorgeschreven toestellen of vast zit aan huismerken. Zo kunnen we samen bepalen wat u in uw specifieke situatie nodig hebt om optimaal te kunnen horen.

Categorieën

Aan de hand van een persoonlijk gesprek, uitgebreid onderzoek en de AVL (Amsterdamse VragenLijst) wordt bepaald in welke categorie uw gehoor valt en daarmee welke vergoeding u toekomt.

 

Tarieven

Wij rekenen graag voor u uit hoeveel uw nieuwe hoortoestel zal gaan kosten en wat de vergoeding door uw verzekeraar zal zijn.
Per hoortoestel heeft u een eigen bijdrage van 25%. De prijs is afhankelijk van de categorie waarin het hoortoestel valt. U dient er rekening mee te houden dat elke verzekerde een eigen risico van €385 per jaar heeft.  Bij een aantal aanvullende verzekeringen wordt het hoortoestel zelfs voor 100% vergoed.

Vergoedingen

U kunt ook altijd contact opnemen of een afspraak maken om langs te komen. Wanneer u de gegevens van uw verzekering meebrengt tijdens uw bezoek kunnen wij voor u uitzoeken op welke vergoeding u recht heeft.