Hoortoestelproef

driebergen hoortechniek voor professioneel advies bij slechthorendheid, hoortoestellen, tinnitus en oorsuizen

Hoortoestelproef

 

 

Bij  Driebergen Hoortechniek kunt u zich uitgebreid laten informeren. Wij helpen u graag verder om tot een passende oplossing te komen. Omdat verstaan belangrijk is.

 

Omdat het gehoorverlies langzaam is ontstaan, is het opnieuw leren luisteren van groot belang. Hier is training voor nodig.

Klik om een afspraak te maken.

afspraak maken
06 29 10 90 15

Klik om direct te bellen.

 

Kosteloze proef

 

Bij Driebergen Hoortechniek kunt u kosteloos een hoortoestelproef starten. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend. Zo kunt u de meerwaarde van een hoortoestel ervaren. Naar aanleiding van de resultaten van het uitgebreide gehooronderzoek en na het inventariseren van uw wensen, geven wij u een hoortoesteladvies op maat en geven we uw inzicht in de kosten. Zo is voor u helder wat de kosten zijn, indien de proef succesvol is en u over wilt gaan tot aanschaf.

Proefperiode

 

De proefperiode wordt gestart met het activeren van uw gehoor door lichte ondersteuning aan te bieden. De mate van ondersteuning passen we aan naar aanleiding van uw ervaringen in het dagelijks leven en het gebruik van de hoortoestellen. Hoe meer u de toestellen draagt, hoe beter het effect. Door middel van controle afspraken monitoren wij de voortgang en meten we het effect van het hoortoestel.

 

Vergelijken

 

Bent u eenmaal gewend, kunnen we indien gewenst een ander product vergelijken. Zo kunt u de voordelen van de verschillende technieken zelf beoordelen.

Controle momenten

Als u tevreden bent, ronden wij de proef af. Omdat ook na aanschaf het wennen doorgaat, is het van belang dat wij u verder begeleiden. Dit doen we door controle momenten in te plannen.